Geregistreerd mediator. Aangesloten bij De Raad van Mediators.
Lid NMv. ADR full certified.
Eindhoven - 's-Hertogenbosch
Oss - Tilburg e.o.

Hoe kies je de juiste mediator?ADR gecertificeerd mediator

Zoek je een mediator in het gebied Den Bosch, Eindhoven, Oss, Tilburg?
Er zijn er genoeg, maar hoe vind je de mediator die jij nodig hebt?

Tip 1: Kijk naar de specialismen en kwaliteiten van de mediator
Heeft deze mediator wel verstand van jouw probleem? Gaat het om zakelijke belangen? Gaat het over inkomen of arbeid? Gaat het over scheiden of je kinderen?
Bij de Conflictenmediator zijn we gespecialiseerd in familiemediation (familieconflicten, echtscheidingen), arbeidsmediation (arbeidsconflicten) en zakelijke mediation (zakelijke conflicten). Er wekt bij ons ook een kindermediator.

Tip 2: Kijk naar de ervaring en opleiding

Een mediator die al lang in het vak zit, heeft veel ervaring die noodzakelijk is en goed van pas komt, zeker als zaken net wat ingewikkelder zijn.

Bij de Conflictenmediator hebben de mediators jaren lange ervaring (minimaal 5 jaar). Daarnaast werken we samen met andere ervaren specialisten. Op ons (hoofd)kantoor werken ook juristen en fiscalisten. Tot slot is er een samenwerkingsverband binnen De Raad van Mediators waardoor er ook altijd een volledig op één vakgebied gespecialiseerde mediator ingezet kan worden.

Alle mediators zijn goed opgeleid en gecertificeerd.

Tip 3: Kijk naar de organisatie
Is het een grote formele organisatie of is het wat kleiner en betrokken?
Bij de Conflictenmediator werken we met een klein team betrokken mensen. Secretaresses, portiers, managers of andere overhead vind je bij ons niet. Je hebt altijd rechtsreeks contact met de mediator die je zaak behandelt. Per mail, per (mobiele) telefoon of persoonlijk face to face. Dat is niet alleen persoonlijk, maar betekent ook dat we de kosten voor u laag houden!

Tip 4: Kijk naar de manier van communiceren
Er zijn mediators die lang van stof zijn en dikke dossiers aanleggen. Aan het eind heb je geen idee wat er precies gebeurd is. Anderen pakken het concreet en slagvaardig aan en spreken in normale mensentaal.
Bij de Conflictenmediator werken we resultaat gericht en weten we dat duidelijk communiceren de basis is van ons vak. Doordat we ook efficient werken, houden we de kosten voor jou als klant zo laag mogelijk.

Tip 5: Maak vrijblijvend kennis
Een eerste (advies)gesprek is nodig om te ervaren of het klikt en of onze aanpak aanspreekt. Er zijn kantoren die dat niet doen en meteen aansturen op het aangaan van een opdracht/overeenkomst en/of een forse rekening presenteren voor een eerste gesprek.

Bij de Conflictenmediator ben je altijd welkom voor een kopje koffie en een vrijblijvend en kosteloos eerste adviesgesprek. Dat is niet beperkt tot een telefonisch gesprek. We spreken je liever face to face bij ons op kantoor of komen desgewenst naar je toe.
Na het gesprek weet je of het klikt en is ook duidelijk of wij je op een goede manier van dienst kunnen zijn.
Bel voor een afspraak of vul het contactformulier Zet er dan even bij waar het globaal over gaat, dan weet je zeker dat je teruggebeld wordt door de mediator die verstand heeft van jouw probleem.

De Conflictenmediator heeft locaties in Eindhoven, Den Bosch, Oss en Tilburg.

Afspraak maken