Geregistreerd mediator. Register vertrouwenspersoon.
Aangesloten bij De Raad van Mediators.
Lid NMv. ADR full certified.

Eindhoven - 's-Hertogenbosch
Oss - Tilburg - Uden e.o

Geregistreerd mediator. Register vertrouwenspersoon

Aangesloten bij De Raad van Mediators

Lid NMv. ADR full certified

Hoe kies je jouw mediator in Den Bosch, Tilburg, Eindhoven e.o.?

Zoek je een mediator in het gebied Den Bosch, Eindhoven, Oss, Tilburg?
Er zijn er genoeg, maar hoe vind je de mediator die jij nodig hebt?

 

 

Tip 1: Kijk naar de specialismen en kwaliteiten van de mediator

Heeft deze mediator wel verstand van jouw probleem? Gaat het om zakelijke belangen? Gaat het over inkomen of arbeid? Gaat het over scheiden of je kinderen?
Bij Westerling Mediation zijn we gespecialiseerd in familiemediation (familieconflicten, echtscheidingen), arbeidsmediation (arbeidsconflicten) en zakelijke mediation (zakelijke conflicten). Er wekt bij ons ook een kindermediator.


Tip 2: Kijk naar de ervaring en opleiding

 

Een mediator die al lang in het vak zit, heeft veel ervaring die noodzakelijk is en goed van pas komt, zeker als zaken net wat ingewikkelder zijn.

Bij Westerling Mediation hebben de mediators jaren lange ervaring (minimaal 5 jaar). Daarnaast werken we samen met andere ervaren specialisten. Op ons (hoofd)kantoor werken ook juristen en fiscalisten. Tot slot is er een samenwerkingsverband binnen De Raad van Mediators waardoor er ook altijd een volledig op één vakgebied gespecialiseerde mediator ingezet kan worden.
Alle mediators zijn goed opgeleid en gecertificeerd.


Tip 3: Kijk naar de organisatie

 

Is het een grote formele organisatie of is deze wat kleiner en betrokken? Let er ook op of u echt met mediators te maken heeft of dat de organisatie meer vanuit de fianciële kant opereert. Vaak zit u dan meteen aan tafel met een hypotheekadviseur erbij. Zet dan vraagtekend bij de onafhankelijkheid en het prijskaartje!
Bij Westerling Mediation werken we met een klein team betrokken mensen. Secretaresses, portiers, managers of andere overhead vind je bij ons niet. Je hebt altijd rechtsreeks contact met de mediator die je zaak behandelt. Per mail, per (mobiele) telefoon of persoonlijk face to face. Dat is niet alleen persoonlijk, maar betekent ook dat we de kosten voor u laag houden!


Tip 4: Kijk naar de manier van communiceren


Er zijn mediators die lang van stof zijn en dikke dossiers aanleggen. Aan het eind heb je geen idee wat er precies gebeurd is. Anderen pakken het concreet en slagvaardig aan en spreken in normale mensentaal.
Bij Westerling Mediation werken we resultaat gericht en weten we dat duidelijk communiceren de basis is van ons vak. Doordat we ook efficient werken, houden we de kosten voor jou als klant zo laag mogelijk.

 

Tip 5: Kijk hoe 'eerlijk' de offerte is!

 

>Is de BTW inbegrepen en/of vermeld?
>Let op dat de prijs niet per persoon is, maar voor het geheel!
>Betreft het een echtscheiding? Let dan op dat de rechtbankkosten ingrepen zijn!
Bij Westerling Mediation krijgt u altijd een duidelijke en eerlijke offerte en zijn er geen onverwachte kosten achteraf.


Tip 6: Maak vrijblijvend kennis


Een eerste (advies)gesprek is nodig om te ervaren of het klikt en of onze aanpak aanspreekt. Er zijn kantoren die dat niet doen en meteen aansturen op het aangaan van een opdracht/overeenkomst en/of een forse rekening presenteren voor een eerste gesprek.
Bij Westerling Mediation ben je altijd welkom voor een kopje koffie en een vrijblijvend en kosteloos eerste adviesgesprek. Dat is niet beperkt tot een telefonisch gesprek. We spreken je liever face to face bij ons op kantoor of komen desgewenst naar je toe.
Na het gesprek weet je of het klikt en is ook duidelijk of wij je op een goede manier van dienst kunnen zijn.
Bel voor een afspraak of vul het contactformulier Zet er dan even bij waar het globaal over gaat, dan weet je zeker dat je teruggebeld wordt door de mediator die verstand heeft van jouw probleem.

Westerling Mediation heeft locaties in Breda, Eindhoven, Den Bosch, Oss, Tilburg, Uden en veel tussenliggende plaatsen.

Afspraak maken voor vrijblijvend gesprek

Woonplaats
Naam + voornaam
E-mailadres
telefoonnummer
voorkeur
Korte toelichting