Mediator in Uden

Met ook vestigingen in o.a. Den Bosch, Boxtel, Eindhoven, Tilburg en Oss

Zoek je een mediator in Uden of omgeving? Ik ben je graag van dienst. Als mediator ben ik onafhankelijk. Ik bied een luisterend oor voor alle partijen. Samen zoeken we naar praktische oplossingen. Indien nodig, stellen we financiele plannen op. Gemaakte afspraken woren vastgelegd en geborgd. Doel is 'rust'  te creeeren en spanningen te verminderen waardoor ook weloverwogen 'zakelijke' besluiten genomen kunnen worden.
Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in De E27 Lichtfabriek aan de Frontstraat 2 in Uden. Blijf je liever thuis? Ik kom met alle plezier naar jullie huisadres in Uden of omgeving.

Peter Westerling, mediator en vertrouwensprsoon

Contact

Adres:
Westerling Mediation en Advies
Frontstraat 2 (E27 Lichtfabriek)
5405 PB Uden
(bezoek uitsluitend op afspraak)
Telefoon:
+31 (0)6 53 81 82 44
E-mail:
peter@westerlingmediation.nl

Neem contact op via het responsformulier hiernaast.

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Woonplaats *
Wat is uw vraag? *

Gaat u scheiden, dreigt er een arbeidsconflict of zoek je een vertrouwenspersoon? Westerling Mediation helpt je snel en deskundig. Er wordt gewerkt vanuit meerdere mediationlocaties in Brabant. Zo is er altijd wel een locatie in de buurt. Ook is het mogelijk dat de mediator naar jouw huis- of zakelijk adres komt.  Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte op! Bij Westerling Mediation heb je altijd direct contact met mediator Peter Westerling.  

Is de laatste druppel gevallen?

Het conflictict waarin je betrokken bent -van echtscheiding tot zakelijke ruzies- verergert doordat emoties bij verloop van tijd toenemen en standpunten steeds verder verharden. Ook de directe omgeving gaat zich er aan twee kanten mee bemoeien. Je zit met een rot gevoel? Is de laatste druppel gevallen? Tijd om het op te gaan lossen!

Op deze site lees je veel meer over mediation, conflictbemiddeling en de vertrouwenspersoon en kun je een vrijblijvend kennismakings-/adviesgesprek aanvragen. Westerling Mediation is volledig zelfstandig en niet aangesloten bij grote ketens/netwerken. Dat scheelt jou flink in de kosten! Westerling Mediation helpt je persoonlijk en betrouwbaar. Neem het initiatief en wijs daarmee jezelf en andere betrokkenen de weg naar een fijnere toekomst! 

Voordat je het weet, is de laatste druppel gevallen en stroomt de emmer over! De strijdposities worden ingenomen en partijen gaan geflankeerd door dure advocaten het gevecht aan. Een snellere, goedkopere en sympathiekere route volg je aan de hand van een mediator.
De eerste stap zetten is spannend, maar als je het aandurft, helpt je daarmee jezelf en anderen.

De stap om de mediator te bellen of te mailen, maakt je niet zomaar. Het is immers nooit leuk om over een conflict te moeten praten en onder ogen te zien dat de twee partijen er zelf niet uitkomen. 
Wachten betekent meestal dat de situatie er niet beter op wordt en sluimerende conflicten komen uiteindelijk ook tot 'ontbranding'.
 

Wacht niet tot het te laat is!

Met een eerste gesprek -altijd vrijblijvend en gratis- zet je de eerste stap naar een oplossing. Uiteraard wordt alles in volledige vertrouwelijkheid besproken. 

De oplossing binnen hndbereik via mdiation

Wachten betekent meestal dat de situatie er niet beter op wordt en sluimerende conflicten komen uiteindelijk toch tot 'ontbranding'.
Een eerste gesprek kan verhelderend werken. Vaak is een oplossing binnen handbereik. 

Westerling Mediation is gecertificeerd door en aangesloten bij: