Geregistreerd mediator. Register vertrouwenspersoon.
Aangesloten bij De Raad van Mediators.
Lid NMv. ADR full certified.

Eindhoven - 's-Hertogenbosch
Oss - Tilburg - Uden e.o

Geregistreerd mediator. Register vertrouwenspersoon

Aangesloten bij De Raad van Mediators

Lid NMv. ADR full certified

Gratis offerte of adviesgesprek

Peter Westerling, mediator in Den Bosch

Westerling Mediation werkt vanuit meerdere mediationlocaties in heel Brabant. Onder meer in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Oss en Uden. Zo is er altijd wel een locatie in de buurt. Ook is het mogelijk dat de mediator naar uw huis- of zakelijk adres komt. In overleg wordt bekeken wat het beste past. 
Bij Westerling Mediation heb je altijd direct contact met mediator Peter Westerling.

Vul onderstaande formulier in en ik neem snel contact met u op.

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Wacht niet tot het te laat is!

De stap om de mediator te bellen of te mailen, maakt u misschien niet heel makkelijk. Het is immers nooit leuk om over een conflict te moeten praten en onder ogen te zien dat de twee partijen er zelf niet uitkomen.
Wachten betekent meestal dat de situatie er niet beter op wordt en sluimerende conflicten komen uiteindelijk ook tot 'ontbranding'.
Een eerste gesprek kan verhelderend werken. Vaak is een oplossing binnen handbereik als er eens door andere (vreemde) ogen naar het conflict gekeken wordt.
Met een eerste gesprek -altijd vrijblijvend en gratis- zet u de eerste stap naar een oplossing. Uiteraard wordt alles in volledige vertrouwelijkheid besproken.

                                                   

Peter Westerling, mediator

"Met ruim 13 jaar ervaring als mediator en ruim 445 succesvol behandelde dossiers, ben ik ook graag uw betrouwbare en persoonlijke gesprekspartner"

Actuele zaken waarmee we u als mediator en conflictbemiddelaar van dienst kunnen zijn:

Ruzie over erfgrens

Er gaan heel wat burenrusies over de erfgrens. Soms loopt het hoog op en leven buren jaren in onmin of proberen het uit te vechten via advocaten en dure procedures.
Westerling Mediation lost dagelijks burenruzies op door buren weer tot elkaar te brengen. Praten en bemiddelen in plaats van dreigen met....  

Ondernemer scheiden

U bent ondernemer en gaat scheiden? Daar mag het bedrijf niet onder lijden! Wij zijn gespecialiseerd in scheidingen waar ondernemers bij betreokken zijn.
Samen met ons zorgt u er voor dat alle zaken goed geregeld worden en u, uw ex-partner, eventuele kinderen en het bedrijf op een goede manier verder kunnen.

Einde gemeenschap

Bent u na januari 2018 in het huwelijks bootje te gestapt? U bent dan niet meer automatisch in gemeenschap van goederen getrouwd, maar in 'beperkte' gemeenschap. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan even contact op met Westerling Mediation. Wij praten u kosteloos even bij! U kunt ook op deze link klikken. Lees verder in de rubriek blog/nieuws.

34.232 scheidingen

In 2015 werden 34.232 huwelijken ontbonden. Per 1000 echtparen maakten 10 een einde aan hun relatie. Gemiddeld was dat na 14,8 jaar samen te zijn geweest. Gemiddeld waren scheidende mannen 47 jaar oud en vrouwen 44.
Deze cijfers zijn afkomstig van het Centraal Bureau voor de Statistiek.