Geregistreerd mediator. Aangesloten bij De Raad van Mediators.
Lid NMv. ADR full certified.
Eindhoven - 's-Hertogenbosch
Oss - Tilburg e.o.

Uw Vertrouwensmediator

In uw bedrijf speelt onder personeel vaak meer dan dat u als leidinggevende weet. Smeulende brandjes, beginnende conflicten maar andersom ook heel veel positiefs dat niet naar boven komt.
Werknemers laten in gesprekken binnen uw organisatie niet het achterste van hun tong zien.

Door het inschakelen van een vertrouwensmediator beschikt uw organisatie voortaan over een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Een bedrijf/instelling kan in deze tijd eigen niet zonder!

Gesprekken met medewerkers vinden in eerste instantie plaats onder de wederzijdse afspraak van volledig vertrouwen en geheimhouding. Met betrokkenen wordt echter wel overlegd of er hoe er iets gedaan kan/mag worden met de informatie die naar boven komt en wat er moet gebeuren om eventuele knelpunten op te lossen.

Wanneer schakelt u de vertrouwensmediator in?

preventief
We maken met u als werkgever afspraken wanneer en hoe we beschikbaar zijn voor werknemers die behoefte hebben aan een gesprek. Daarnaast wordt er op jaarbasis één gesprek met iedere werknemer ingepland. Een goed moment is bijvoorbeeld om dat voorafgaand aan een functionerings- of beoordelingsgesprek te doen.

Uw investering
Per jaar betaalt u een vast bedrag per werknemer.
< 10 werknemers: 105 euro excl. BTW.
> 10 werknemers:   75 euro excl. BTW.
> 50 werknemer: tarief op aanvraag.
Deze bedragen zijn inclusief het jaargesprek met de medewerker. Voor eventuele extra vertrouwensgesprekken wordt 99 euro excl. BTW per uur in rekening gebracht.

ad-hoc
U schakelt de vertrouwensmediator in op het moment dat u vermoedt dat er iets speelt onder één of meer van uw werknemers. Er worden individuele gesprekken ingepland. De werkgever ontvangt een advies –met inachtneming van de privacy en vertrouwelijkheid- voor eventuele vervolgstappen.
Uw investering: 115 euro excl. BTW per uur.

Bij duidelijk aanwijsbare problemen en conflicten
Hierbij kunt u denken aan arbeidsconflicten, ruzie tussen werknemers onderling, privé problemen bij werknemers die invloed hebben op zijn/haar functioneren, wangedrag en andere zaken.
Regelmatig wordt de vertrouwensmediator ingeschakeld bij ziekteverzuim. De oorzaak is vaak te herleiden naar ‘knelpunten’ die ervaren worden op het werk.
Uw investering: 115 euro excl. BTW per uur.

Wat levert het u op?

> u neemt uw verantwoordelijkheid als werkgever
> hogere productiviteit, inzet en betrokkenheid van werknemers
> besparing op juridische kosten door conflicten te voorkomen of vroegtijdig op te lossen
> de goede arbeids- en persoonlijke verhoudingen komen niet in gevaar
> minder kopzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u meer over dit concept wil weten.


Een vertrouwensmediator aangesloten bij de Conflictenmediator, WesterlingMediation en De Raad van Mediator is volledig ADR-erkend en gecertificeerd.


U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakings-/adviesgesprek.