Geregistreerd mediator. Aangesloten bij De Raad van Mediators.
Lid NMv. ADR full certified.
Eindhoven - 's-Hertogenbosch
Oss - Tilburg e.o.

Moedig als u de eerste stap zet en de mediationscan doet!

De mediationscan is een moedige eerste stap waarmee u het initiatief neemt om tot oplossingen te komen. De mediationscan geeft u gratis en vrijblijvend inzicht in de vraag of uw situatie/conflict via mediation opgelost zou kunnen worden. Daarnaast krijgt u een indicatie van de kosten.
De mediationscan bestaat uit een online in te vullen formulier. Na ontvangst van het formulier nemen we op de door u aangegeven wijze heel even contact met u op om het kort door te spreken. Vervolgens ontvangt u per mail het advies en een indicatie van de kosten. Daarna kunt u altijd een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek aanvragen.
Plaats u vervolgens een definitieve aanvraag dan krijgt u een gespecificeerde offerte toegestuurd. Als die naar wens is, kunt u besluiten de opdracht bij conflictenmediator/Westerling Mediators neer te leggen.
Wij werken onder auspiciën van de Raad van Mediators en zijn door het ADR-register gecertificeerd. We conformeren ons dus ook aan onder meer de klachtenprocedure.Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Geschikt voor alle conflicten?

Op de vraag of mediation geschikt is voor alle conflicten is het eerlijke antwoord nee.

Belangrijkste voorwaarde is namelijk dat er twee partijen zijn die open staan voor mediation en er de voorkeur aan geven het conflict op te losen via bemiddeling in plaats van de gang naar de rechter te maken.
Als er twee partijen zijn die die bereidheid hebben, is feitelijk ieder conflict op te lossen via mediation.

Waarom Mediation?

Ook de vraag waarvoor en waarom mediation wordt veel gesteld.
Mediation kunt u vertalen als 'bemiddeling'. Via mediation komen twee partijen die een conflict hebben met hulp van een mediator toch tot afspraken. En dat zonder tussenkomst van een rechter.

Doe hier de Mediationscan

Uw naam *
Uw E-mail address *
Uw telefoonnummer *
Woonplaats *
Address *
Your Field *
Your Field 2 *
 *
 *
Heeft u nog communicatie met de andere partij? *
Attachments

Maximaal aantal bestanden: 1